Love your neighbor as yourself

In this episode I give you an update on the renovation of my new home and I talk about Jesus’ commandment to love your neighbor as yourself.

Follow me on social media:

This show is brought to you free of advertisements thanks to my patrons. Help me to continue to bring you these shows by joining the community at Patreon.com/FatherRoderick.

1 Comment

 1. Hallo F Roderick, weer heel erg bedankt voor deze podcast!
  Ja goed idee: een video van je huis van hoe het er nu uit ziet, ben benieuwd! Wel graag via you tube, via patreon kan ik er niet bij.
  Ik hoop trouwens wel dat je er langer dan 2 jaar mag blijven wonen? Waar hangt dat van af (wat de huurder betreft)?

  Goed idee om los te laten dat je bij moet blijven wat betreft films en series enz. Ik volg je trouwens toch niet om die reden, totaal geen interesse.
  Persoonlijke ontwikkeling en groei is wat me interesseert en het geloof in God , verbinding sterker maken, hoe dat te doen enz.
  Daarom vind ik deze podcasts zo interssant van de walk, omdat je dan deelt hoe om te gaan met verwachtingen, verandering, stress enz. enz. Daar heb ik heel veel aan .
  Ik ben zelf ook een harder werker en werk als therapeut en doe heel veel voor anderen. En ik kan mezelf wel eens voorbij lopen en mezelf minder behandelen dan dat ik voor een ander doe. Dus dat blijft de uitdaging voor mij, wat mij betreft mag je het daar nog heel vaak over hebben.
  Als laatste fantastisch idee van een vorige podcast; retraites en reizen gaan organiseren !! Ik denk dat wel meer mensen daar oren naar hebben?
  Zie uit naar de volgende podcast,
  Harte groet
  Mia Maria

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.